3 Android-sovellusta, jotka jokaisen aloittelevan kuljettajan pitäisi olla

Ajokortin saaminen ei ole iso asia, sen pitäminen on. Jos et halua, että poliisi vetäytyy sinuun, sinun täytyy joko ajaa kunnolla tai ajaa nopeasti. Kun olet aloittelija kuljettaja, tarvitset kaiken avun, jota voit saada. Sovellusten käyttäminen avuksi on hyvä idea onnettomuuksien ehkäisemiseksi. Jos törmäät jonkun yli ensimmäisen kuukauden aikana, on mahdollista, että ajokorttisi peruutetaan. Löydät monia sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua ajon aikana. Hän on 3 Android-sovellusta, jotka jokaisella aloittelijalla pitäisi olla:
iOnRoad
Missä ovat vanhat hyvät ajat, jolloin auto-onnettomuudet tapahtuivat puheluiden takia? Nykyään suurin osa onnettomuuksista johtuu tekstiviestien lähettämisestä. Ei ole hyvä ajatus ajaa monia asioita ajamisen ja tekstiviestien välillä. “iOnRoad” on sovellus, joka voi varoittaa, kun olet kaatumassa. Se kartoittaa kaiken näkymässäsi puhelimen kameran avulla. Sen jälkeen se arvioi autosi ja sen edessä olevien ajoneuvojen välisen etäisyyden. Jos pääset liian lähelle jotain, se varoittaa sinua. Jos vanhemmat ovat huolissaan lastensa turvallisuudesta ajon aikana, heidän pitäisi ehdottomasti hankkia heille tämä sovellus.
Waze
“Waze” on GPS-järjestelmä, joka todella antaa sinulle tarkat reittiohjeet. eikö se ole jotain? Tämä johtuu siitä, että kaikki tästä sovelluksesta saamasi tiedot ovat käyttäjien toimittamia. Saat reaaliaikaista tietoa liikenteestä, tiesulkuista ja nopeuslukoista. Se on hyödyllinen, jos ajattelet lähteä takaa-ajoon. Jos olet kyllästynyt GPS-järjestelmääsi, vaihda Wazeen. Juuri niin Google teki. He ymmärsivät, että Google Maps ei ollut hyvä, joten he menivät eteenpäin ja ostivat Wazen. Hyvä Google, tarvitaan iso mies ymmärtääkseen virheensä.
Dash
Ajotunnit opettavat sinulle vain niin paljon. Loput opit ajaessasi autoa. “Dash” on uusi sovellus, joka avaa autosi suorituskyvyn. Se on myös nimetty The Incredibles -sarjan suosikkihahmosi mukaan. Sinulla ei tarvitse olla älyautoa, kunhan sinulla on älypuhelin. Ohjauspyörän pohjaan on kiinnitettävä pieni OBD-laite, jotta tämä sovellus toimii. Näin sovellus voi synkronoida autosi kanssa. Sen jälkeen voit seurata autosi suorituskykyä ja myös löytää muun muassa sen pysäköinnin.
Olen varma, että ymmärrät tähän mennessä, että ajamisesta tulee paljon helpompaa, kun lisäät joukkoon sovelluksia. Jos et käytä sovelluksia varsinkaan alkuvaiheessa, en tiedä mitä kertoa sinulle. Tekniikka on olemassa syystä, ja jos et hyödynnä sitä, ei ole mitään järkeä. Monet onnettomuudet voidaan välttää yksinkertaisella sovellusten käytöllä. Parasta näissä sovelluksissa on, että ne ovat ilmaisia, joten en näe mitään syytä, miksi et haluaisi niitä. Tiedät mitä he sanovat; parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia.

admin

admin