3 uskomatonta hevossovellusta pitämään hevosesi terveenä

Satutko olemaan hevosharrastaja? Merkitseekö lemmikkihevosesi maailmaa sinulle? Hevoset ovat epäilemättä kauniita olentoja, ja heistä huolehtiminen on juuri helpottunut tekniikan ja mobiilisovellusten ansiosta! Kyllä, hyvä uutinen on, että tarjolla on useita mahtavia sovelluksia, joiden avulla voit pitää huolta rakkaan hevosesi terveydestä ja hyvinvoinnista. Tässä on 3 tällaista sovellusta, jotka ansaitsevat jokaisen hevosen omistajan huomion.
Ensiapu hevosille
First Aid for Horses on loistava sovellus, joka voi osoittautua erittäin hyödylliseksi huolehtiessasi rakkaan hevosesi terveydestä ja hyvinvoinnista. Jos hevosesi kohtaa hätäsairauden, First Aid for Horses auttaa sinua tunnistamaan oireet ja pitämään tilanteen hallinnassa eläinlääkärin saapumiseen asti. Sovellus auttaa määrittämään hevosesi sairauden vakavuuden, mikä helpottaa oireiden selkeää viestimistä eläinlääkärille. Sovellus antaa ohjeita, kuinka suoritat tehtäviä, kuten hevosen lämpötilan ja pulssin mittaamisen, suolen äänien kuuntelemisen, verenvuodon hallinnan, haavojen käsittelyn ja paljon muuta. Lisäksi se opastaa sinua useisiin hätäsairauksiin, kuten koliikkiin, ruokahaluttomuuteen, allergisiin reaktioihin, haavoihin, silmävammoihin, turvonneeseen jalkaan ja niin edelleen. Jos rakastat hevostasi, tulet rakastamaan tätä sovellusta!
Vakaa kaveri
Stable Mate on jälleen yksi uskomaton sovellus, joka ansaitsee jokaisen hevosen omistajan huomion. Jos hevosesi terveysrutiini on prioriteettilistasi kärjessä, tämä sovellus auttaa. Stable Mate on hauska sovellus, jonka avulla voit hallita hevosesi terveystarpeita ammattilaisen tavoin! Näin se tekee – sen avulla voit luoda virtuaalitallin jopa 10 hevoselle. Tämän jälkeen voit täyttää virtuaalitallin kaikenlaisilla oleellisilla tiedoilla, joita saatat tarvita seurataksesi hevosesi terveysrutiineja. Voisit pitää kirjaa rokotushistoriasta, hammaslääketieteestä, farmissa käynneistä ja madontorjunnasta ja niin edelleen. Näin tapahtuu seuraavaksi – antamiesi tietojen perusteella Stable Mate luo automaattisesti mukavan kalenterin tapaamisista ja tapahtumista sinulle. Saat jopa muistutuksia tulevista tapahtumista! Joten jos sinulla ei ole todellista hevostallia hevosellesi, se ei ole ongelma – anna Stable Maten luoda sinulle virtuaalinen talli, joka auttaa sinua pitämään huolta hevosestasi!
Equine Vet
Oletko huolissasi hevosesi terveydestä? Etsitkö poikkeuksellista lähdettä kattavasta terveystiedosta ja diagnoosista? Jos kyllä, Equine Vet on täydellinen sovellus sinulle. Equine Vet on todella poikkeuksellinen sovellus hevosomistajille, ja sen loi irlantilainen eläinlääkäri. Sovellus antaa sinulle kattavaa tietoa 10 yleisimmästä hevosen terveydestä, taudista ja sairauksista, jotka sinun tulee tuntea hevosen omistajana. Lisäksi sovellus sisältää myös lukuja odottavista ja varsoivista tammoista sekä hevoseläinlääkärin kokeen, jossa on yli 120 kysymystä. Tentti kattaa aiheita kuten haavaumat, koliikki, ontuminen, muta-ihottuma, hammashoito, rokotukset ja paljon muuta. Ota selvää loisista, mukaan lukien heisimatoista, neulamatoista, boteista ja lankamatoista, minkä jälkeen tutustu yleisiin oireisiin ja hoitoon. Opi mahahaavojen oireista ja hoidosta. Tutustu koliikkiin ja hoitovaihtoehtoihin. Erittäin hyödyllinen!

admin

admin