2 iOS-suojaussovellusta, joita iPhonesi tarvitsee juuri nyt!

Mobiiliturvallisuuden suhteen et voi koskaan olla liian varovainen, varsinkin kun otetaan huomioon arkaluontoisten tietojen määrä, jota säilytämme iPhonessamme. Kuka voisi olla mukava tietää, että uteliaiden katseet ovat vain muutaman askeleen päässä pankkitietojesi tai luottokorttinumeroiden nappaamisesta? Nämä asiat moninkertaistuvat, kun työntekijöitä rohkaistaan käyttämään omia laitteitaan päästäkseen käsiksi yrityksen tietoihin ja tallentamaan nämä käyttötiedot sen jälkeen? Entä uusimmat iPhone-tietoturvasovellukset, jotka ovat tällä hetkellä kierroksilla vuonna 2014? Ovatko he tarpeeksi miehiä potkimaan virukset ja ihmiset niiden takana, missä se todella sattuu? Toivomme niin, ja olemme onnistuneet saamaan 2 parasta juuri nyt ja tarjonneet puolueettoman arvion tutkittavaksi. Joten jos olet huolissasi siitä, että iPhonestasi tulee kansallinen turvallisuusongelma ja haluat nukkua hieman paremmin yöllä, käytä muutama minuutti tämän lyhyen artikkelin loppuun.
1Password – Password Manager ja Secure Wallet – 9,99 dollaria
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 7.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Okei, huomaat, että tämä sovellus ei ole läheskään ilmainen, mutta älä anna sen lannistaa sinua! 1Password on ikään kuin liukas digitaalinen kassakaappi, jonka avulla voit tallentaa kaikki tärkeät salasanasi mainosnastat käyttämällä 256-bittistä Advanced Encryption Standardia, jotta ne pysyvät mukavina ja turvassa. Siinä on myös automaattinen lukitusominaisuus, joka käynnistyy, jos iPhonesi varastetaan. . Miljoonat tyytyväiset käyttäjät ovat jo ladanneet tämän, eivätkä he voi kaikki olla väärässä! Salasanageneraattori auttaa sinua myös keksimään hankalia ratkaisuja aina, kun tarvitset uuden. Mielestämme tämä on kaunis ja äärimmäisen kova sovellus, joka varmasti heiluttaa iPhoneasi monien vuosien ajan.
Avira Mobile Security – ilmainen
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 7.0:n toimiakseen sujuvasti. Tietävät ihmiset luokittelevat Aviran yhdeksi IT-maailman parhaista tietoturvan tarjoajista, ja he ovat varmasti tehneet tarpeeksi perustellakseen tämän tunnisteen. Tästä iPhonelle räätälöidystä sovelluksesta kannattaa kirjoittaa kotiin ja sitten vähän! Avira Mobile Securityn avulla saat runsaasti työkaluja ja hyödyllisiä ominaisuuksia, ja se tekee melkein kaiken mitä tarvitset tietoturvasovelluksesta. Pidämme erityisesti henkilöllisyyden tarkistuksesta, joka varmistaa, että vain sinä käytät iPhoneasi, ja suosittelemme, että katsot linkkiä nähdäksesi loput upeat työkalut, jotka voivat auttaa sinua varmistamaan, että iPhonesi ei koskaan joudu ilkeisiin käsiin tulevaisuudessa. . Parasta Avira Mobile Security -sovelluksessa on, että se ei ole vain turvallisempi kuin lock smith montreal -pohjainen asennus, vaan sitä tarjotaan myös tällä hetkellä ilmaiseksi, ja suosittelemme varmasti, että katsot tarkemmin, jos nämä kaverit muuttaa mieltään.
Turvallinen ja turvallinen?
No, kun olet valinnut jommankumman näistä raskassarjaista suojelemaan iPhoneasi!

admin

admin